Corona maatregelen

Smart distance

Ondanks dat we veel gasten hebben mogen blij maken met een bak koffie of smoothie to go of een heerlijke lunch hebben we jullie gemist in de ‘normale’ setting. De gezelligheid, een praatje, je aanwezigheid, gewoon alles. Echter komt het ‘normaal’ helaas voorlopig nog niet terug en zitten er wat nieuwe regels aan een bezoek bij Blendz Coffee.
We volgen uiteraard de RIVM-richtlijnen en zullen deze ook gaan handhaven voor jou en onze gezondheid.

Zo mogen we binnen maximaal 30 gasten toelaten. Jullie zitten met je gezin of meerpersoonshuishouden samen aan een tafel. Wonen jullie niet op één adres mogen jullie twee-aan-twee aan een tafeltje zitten met 1,5 meter afstand. Uiteraard hopen we met z’n allen op mooi weer en kunnen we lekker in de zon op het terras zitten. Hier kunnen we namelijk meer personen laten genieten.

Zowel op het terras als binnen zullen wij een gezondheidscheck afnemen en naar je persoonssamenstelling vragen. Wij hopen op jullie eerlijkheid en medewerking.
Wij vragen je dan ook te wachten bij de daarvoor aangegeven punten.
Is alles volgens de RIVM-richtlijnen akkoord en zijn de handen gedesinfecteerd krijg je een tafel toegewezen. Neem plaats en blijf zoveel mogelijk zitten. Het team van Blendz Coffee doet de rest ;-).

Alle tafels en stoelen zijn geplaatst volgens het RIVM-richtlijnen, deze mogen dan ook niet zonder toestemming verplaatst worden.

De mensen die op het terras zitten mogen niet zonder overleg naar binnen. Voor een toiletbezoek zijn er toiletwagens geplaatst rond de kerk.

Iedereen kijkt uit naar een plekje op het terras of binnen. Houd je bezoek niet onnodig lang en heb respect voor de medemens op 1,5 meter afstand.

Uiteraard kun je voor lunch reserveren, maar je kunt je ook melden aan de deur. Voor de zaterdag en enkel het drinken van een drankje is reserveren niet mogelijk. 
Mail reserveren@blendzcoffee.nl (min. 24 uur van te voren) of bel 0162 457 214. Bij een reservering graag naam en telefoonnummer doorgeven en bij meer dan 2 personen graag aangeven als het om één huishouden gaat of niet, zodat wij hierover niet meer hoeven te contacten.

Een plek op het terras is geen plaats voor binnen. Als de weersomstandigheden niet goed genoeg zijn kun je niet naar binnen als het maximaal aantal personen is bereikt.

Wij hebben ontzettend veel zin om weer te starten, maar ook voor ons is het nieuwe ‘normaal’ erg wennen. Het kan allemaal wat langer duren, maar we doen ons best. We maken er met z’n allen een verwenmoment van